pfff ezer éve nem írtam már megint...

2008.03.30. 18:28 Dalmi (törölt)




Bocsi de nagyon kevés időm van, és azt a kicsit amíg itt ülök inkább elbeszélgetem, mint ide irogatok... Meg újra rákaptam az olvasásra :)
Jajjj, a Máténak annyira örülök :D összejöttek a Grétivel :D Rettentően jó, hogy végre valaki meg tudja őt becsülni :)
Basszus, tegnap bulizi voltunk Giniékkel és valami nemnormális fentről leejtette/dobta a cigijét és az ÉGŐ PARÁZS RÁESETT A HAJAMRA!!!! :S Ráadásul az ujjamat is megégettem vele....
Nem voltunk sokan (mármint ismerősök) meg a Peti sem jött :(. Viszont megverték a Fradit 3:1re :D:D:D, úgyhogy büszke voltam rá.
A Ginával tegnap voltunk    "Szépségversenyen".... hát azt kell mondanom, hogy ez teljesen hihetetlenül röhejes és putri volt.... Vissza is mentünk viszzakérni a jelentkezési lapot meg a lóvét... Annyi legyen elég, hogy a srác (aki a zsűri, a szervezőbizottság és minden egyéb volt egyszemélyben) beszélni nem tudott, úgy tűnt hogy részeg ráadásul egy nyomorék idióta volt. Ha ez nem lenne elég, egy lepukkant nyomorult sporttelepen volt az egész "válogatás" minden dokumentáció és minden nélkül..... röhej volt

Vááh egy egész hétig nem látom :(....
Na jó, nem szomorkodok... majd még tanulnom is kell... :S Pfujjj

1 komment

Címkék: buli peti szépségverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://dblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr35403451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MMMáté · http://magyarmandarin.blog.hu/ 2008.03.31. 00:25:26

Köszönöm a harmadik és a negyedik sort. *pirul* :) Puszi!
süti beállítások módosítása